Philips Hue Bridge

Philips Hue Bridge

Måske er det philips hue, som mangler i netop din stue? Mange bruger Philips hue som belysning til læsehjørnet eller som dekorativ og praktisk indretning. De giver et fokuseret lys, der er perfekt til at opdele stuen i større eller mindre zoner – uanset hvor småt man bor.

De kan give et godt lys til et sofahjørne, men kan også sagtens fungere som et kreativt indslag i indretningen.

De kan give en hyggelig belysning til rummet og er perfekt i stuen. Med et elegante design kan den passe ind i et hvert hjem.

En philips hue giver ikke bare dit hjem tilstrækkeligt med lys, den er også et flot og elegant element i din bolig i hjørnet af din stue eller soveværelse, og så har du både sikret dig en hyggelig belysning, der passer til dine behov uanset boformen.
De passer ind i næsten alle rum, netop fordi lampen fungerer som et møbel.

Der er et kæmpe udvalg af både klassiske og moderne med eller uden lysdæmper.

Priser på philips hue

Priserne svinger meget alt efter antal, type og størrelse. Du kan undersøge priserne ved din lokale lampebutik, ligesom du kan søge efter priser online. Fordele ved at handle online er, at lamperne er billigere og at du har 14 dages fortrydelsesret på dine køb.

Prisen er én ting, men du skal også forholde dig til leveringsomkostningerne. Når du skal finde den bedste pris, så husk altid at medtage prisen på levering i det samlede regnestykke, da den typisk udgør en ikke uvæsentlig del af den endelige pris.

Du kan også kigge i tilbudskataloger fra forskellige lampebutikker, som fra tid til anden, har på tilbud på dem.

Lampeskærm til philips hue

Flotte billige lampeskærme til enhver smag i dansk kvalitet. Kom ind og se vores store sortiment i mange forskellige størrelser, farver og designs. Se udvalget og shop online her.

Danmarks største udvalg af lamper med eller uden lampeskærme, alt efter din smag.

lampeskærme kan fås i mange forskellige materialer som stof, papir, plastik, kunststof og i mange forskellige flotte farver; hvid, sort, grå, blå, gul, lilla, grøn m.fl. Gulvlampeskærme kan også fås i mange størrelse. En lille lampeskærm kan være fordel, hvis man ikke har så meget plads hvor den skal stå. Men den skærmer ikke så meget for lyskilden, hvorimod en stor lampeskærm kan skærme for lyskilden, men vil selvsagt også kræve mere plads.

Tilbud på Philips hue

Find ugens bedstetilbud lige her! Spar massevis af penge på din næste. 

Sammenlign priser og spar penge.

Online shopping sparer dig for tid og penge og gør din hverdag nemmere.

Find brugte philips hue på nettet

Du kan kigge på sider som bl.a. Den Blå Avis, Gul og Gratis, Papkassen, samt i forskellige Facebook grupper. De fejler typisk ikke noget, og er typisk sat til salg fordi folk har skiftet smag eller ikke mere har plads til deres lamper. Det kan godt betale sig at kigge diverse second- handsider igennem, hvis budget ikke er så stort når du er på udkig efter nogle af de dyre Brands. Du kan altid prøve at handle om prisen og se om du kan få et afslag.

Salgssteder

Levering philips hue – kan man få gratis fragt ved onlinekøb af lamper? 

 De er tit ikke så tunge og ved mange webshops kan der fås gratis fragt på alle ordrer. Ellers udgør fragten, alt efter størrelse og type, helt ned til 50 kr. stykket.

Hent den selv i det i den lokale Philips hue forretning 

Det er naturligvis oplagt selv at hente philips hue fra den lokale lampebutik, hvis den ligger lige om hjørnet. Men det tager tid at køre til butikken og måske skal du hjem tænke over det, og så afsted igen. Derfor er den lille fragtomkostning godt givet ud for levering af dine nye lampe.

Levering fra den lokale Philips hue forretning 

Ofte tilbyder det lokale Philips hue forretning gratis levering, hvis du handler for mere end et bestemt beløb. Det er typisk omkring 39 kroner, men kan naturligvis svinge fra sted til sted. Det er lækkert, men typisk kan de kun tilbyde dette, fordi de allerede har en god fortjeneste på det, du skal have leveret. Du risikerer altså at betale for meget for dine varer, men bliver så kompenseret en smule gennem fragten. Husk derfor altid at regne på de samlede omkostninger, inklusive levering, når du køber philips hue.

Levering fra webshop 

Typisk er fragtprisen beregnet ud fra hvad du har købt. I webshoppen kan du ofte selv vælge fragtfirma som f.eks. GLS, Post Nord, DAO, Bring og Danske Fragtmænd, alt efter hvad aftale webshoppen har med de speditører, som varetager leverancerne. Du vil i de fleste tilfælde selv kunne vælge det fragtfirma du fortrækker.

Tænk over, hvor du vil modtage din nye philips hue 

Når du har fundet den lampe som du er vild med og gerne vil købe, skal du overveje om du vil modtage den i en pakkeshop eller have hjemmelevering. Har du kun en cykel kan det måske være en fordel at vælge hjemmelevering. Det vil i de fleste tilfælde koste et mindre tillæg.

Har du bil er det nemt at få den leveret i en pakkeshop. Fragten bliver en smule billigere og så har du mulighed for at hente den når du selv har tid.

Led lys: Led er forkertelse af Light Emitting Diode, men det er meget nemmere at sige led i dagligdagen, så det er der for man kalder det for det.

Lys i boligen står for typisk en femtedel af boligen energiforbrug, så at skifte Led pære er en super god ide, så spares der på energien og din pengepung. Gå efter Led Lys med mærket A+ eller bedre. Der kan være en helt del at spare ved at vælge den helt rigtige elpære. Det er dyrere at købe en led-pære men når der er en levetid på 15.000-25.000 timer og et strømforbrug der er 4-5 gange mindre mindre i forhold til en halogenpære, så kan det godt betale sig et investere i led lys.

I 1991 var et skete der det bedste gennembrud, da de tre japanske forsker Hiroshi Amano, Shuji Nakamura og Isamu Akasaki opfandt blå Led Elpærer som manglede for skabe hvidt lys i kombination med andre farver. Det var med til at udløse en nobelpris i fysik.

Philips Hue pære fås I mange forskellige modeller, størrelser fatninger som Led gu10 / gu10 led, g9,  g4, E14, E27, T5, G4 led 12v, R7s, T8, G53, gu9, led pærer e14, g9 led pære, led pærer gu10, g4 led pære

Hvad er Lumen? Lyset styrke regnes i lumen. Så to forskellige pære med samme lumenværdi lyser lige meget. Man har indført begrebet Lumen fordi man ikke watt egentligt ikke fortæller så meget om hvor meget lys pæren udsender. 800-1000 Lumen er en rigtig god lysstyrke i køkkenet og over over dit spisebord.  Hvor 470 lumen er rigtig godt i stuen og 250 lumen er rigtig fint i til dit soveværelse.

Hvad er kelvin?  Led-pærer kan fås med kold eller varm farvetemperatur alt efter hvad du ønsker af lys i dine run i din bolig. Kelvin skala går fra 0-10.000 kelvin. En lavere kelvin-værdi noget varmere lys. En led-pære på 2600-3000 kelvin giver dig et varmt hyggeligt lys, som du kender fra den gode gamle glødepære. Kelvin-værdi på 3500-4000 giver et mere naturlig lys i nogenlunde i stil med dagslys. Det varme lys er godt til afslapning og hygge, hvor det kølige lys er super godt hvis man skal holde sig vågen og være aktiv.

Lumen watt? 200-300 Lumen 2-4 watt 700-1000 Lumen 8-10 Watt.

Du kan skifte den gamle halogen spotpære ud med nogle nye Led spot pære, hvis du vælger med den rigtige lumen vil der ikke være nogen forskel, ud over du vil kunne spare en masse penge om året.

Philips hue giver et rigtig godt lys, de kan fås i mange forskellige former og størrelser. Nogle mange dioder andre har kun en stor og kan fås med og uden reflektor.

dæmpbare Philips hue, du skal være opmærksom på, ikke alle Led lys er dæmpbare, så skal du have en dæmpbar pære er det vigtigt du køber den der er dæmpbar.

Her på siden kan du finde alt lige fra Udendørs led lys, LED Paneler, LED Aluprofiler, LED Armatur, LED IP68 Armaturer, LED Lamper,, LED Lysstofrør,,LED Vækstlamper, LED Nødbelysning, LED Projektør og LED Sensorer

Priserne på pære svinger meget alt efter antal, type og størrelse. Du kan undersøge priserne ved din lokale lampebutik, ligesom du kan søge efter priser online. Fordele ved at handle online er, at led-pære er billigere og at du har 14 dages fortrydelsesret på dine køb og du kan få dem sendt lige til døren

Prisen er én ting, men du skal også forholde dig til leveringsomkostningerne. Når du skal finde den bedste pris, så husk altid at medtage prisen på levering i det samlede regnestykke, da den typisk udgør en ikke uvæsentlig del af den endelige pris.

Du kan også kigge i tilbudskataloger fra forskellige Led-lys butikker, som fra tid til anden, har på tilbud på dem.

Led-lys pære Brands

Skal du finde en arkitekttegnet eller en billigere budget model? Der er noget for enhver smag.

Vores samarbejdspartnere tilbyder masser af fede mærker. Alle de mest populære lamper til dit hjem – netop lige nu.

Find alle de kendte og populære Brands som philips, LEDARE og OSRAM Alle sammen til skarpe priser, som alle kan være med på.

Led lyskilder

Der kan der monteres et hav af forskellige pærer, som f.eks. LED-pærer, halogenpærer og sparepærer samt pærer der er dæmpbare. Det er vigtigt at vælge den rigtig pære til din Gulvlampe / Standerlampe, da en for skrap pære kan være irriterende og en for svag ikke giver nok lys. Hvis du vælger at købe Led-pære kan du vælge at købe en LED-pære der kan skifte farve og lysstyrke. Det er rigtig lækkert at justere lyset så det passer til stemningen. LED-pærer kan fås meget billige, hvilket nogle gange kan give problemer. Flere af de billige ikke er isoleret godt nok og vil stå og lyse svagt om natten. Det er ikke optimalt hvis du skal bruge din lampe i soveværelset.

Tilbud på philips hue

Find ugens bedstetilbud lige her! Spar massevis af penge på din næste.

Sammenlign priser og spar penge.

Online shopping sparer dig for tid og penge og gør din hverdag nemmere.

Find brugte Philips hue på nettet

Du kan kigge på sider som bl.a. Den Blå Avis, Gul og Gratis, Papkassen, samt i forskellige Facebook grupper. De fejler typisk ikke noget, og er typisk sat til salg fordi folk har skiftet smag eller ikke mere har plads til deres lamper. Det kan godt betale sig at kigge diverse second- handsider igennem, hvis budget ikke er så stort når du er på udkig efter nogle af de dyre Brands. Du kan altid prøve at handle om prisen og se om du kan få et afslag.

Salgssteder

Levering Led-lys – kan man få gratis fragt ved onlinekøb af led-lys?

De er tit ikke så tunge og ved mange webshops kan der fås gratis fragt på alle ordrer. Ellers udgør fragten, alt efter størrelse og type, helt ned til 29 kr. stykket.

Hent den selv i det i den lokale Led Lys forretning

Det er naturligvis oplagt selv at hente led-pære fra den lokale lampebutik, hvis den ligger lige om hjørnet. Men det tager tid at køre til butikken og måske skal du hjem tænke over det, og så afsted igen. Derfor er den lille fragtomkostning godt givet ud for levering af dine nye lampe.

Levering fra webshop

Typisk er fragtprisen beregnet ud fra hvad du har købt. I webshoppen kan du ofte selv vælge fragtfirma som f.eks. GLS, Post Nord, DAO, Bring og Danske Fragtmænd, alt efter hvad aftale webshoppen har med de speditører, som varetager leverancerne. Du vil i de fleste tilfælde selv kunne vælge det fragtfirma du fortrækker.

Tænk over, hvor du vil modtage din nye led-lys

Når du har fundet den pære som du er vild med og gerne vil købe, skal du overveje om du vil modtage den i en pakkeshop eller have hjemmelevering. Har du kun en cykel kan det måske være en fordel at vælge hjemmelevering. Det vil i de fleste tilfælde koste et mindre tillæg.

Har du bil er det nemt at få den leveret i en pakkeshop. Fragten bliver en smule billigere og så har du mulighed for at hente den når du selv har tid.