Philips Hue Pære

Philips Hue-pærerne er perfekte til dem, der gerne vil have et smartere hjem. Lad ikke dine lamper stå uoplyst eller blive glemt med disse fantastiske pærer, da de kan programmeres til at tænde og slukke med et enkelt tryk på en knap!

Philips Hue pære

Smart Lys med Philips Hue

Næste gang du ønsker at skabe den perfekte stemning til dit næste middagsselskab, kan du orkestrere en koncert af lys med Philips Hue. Styr alle dine lamper på forskellige måder for at skabe enhver tænkelig atmosfære. Vælg mellem hverdagslys, hyggeligt lys eller festligt – det er helt op til dig! Med en omfattende palet (16 millioner farver!) og styrbar belysning lige ved hånden er det ikke svært at sørge for, at alting bliver belyst på den helt rigtige måde. Dine gæster vil være overbevist om, at de er kommet ind i en anden dimension, når de soler sig i en udstråling, der udelukkende er skabt af LED’er. Lyder det ikke sjovt?

Smart og intelligent Lysstyring

Philips Hue er en serie af WiFi-lamper med farveskiftende lys, der kan indstille scener og planlægge automatiske programmer. Det er nemt at komme i gang med Philips Hue-lamperne med den intuitive app og broen, som forbinder alle dine enheder til planlægning eller kontrol med en enkelt knap. 

Med over 700 scener, der nemt kan tilpasses til dine personlige præferencer, vil du aldrig falde ind i en kedelig rutine igen. Vælg mellem 10 millioner farver i forskellige nuancer – 14 varme hvide toner, 3 naturlige dagslys-toner – 9 kolde hvide toner, 6 aftenfarver i lysspektret, 11 natscener til dyb dvaletilstand eller privattilstand, når det er nødvendigt. Foretag justeringer af lysstyrken, eller ændr hvor hurtigt du ønsker, at nuanceovergangene skal ske, ved at justere indstillingerne i appen. Afprøv nye lysopskrifter, mens du har det sjovt at udforske din kreativitet!

Gør dit hjem smartere med Philips Hue, så du kan styre dit lys fra alle rum i huset. Med 16 millioner farver at vælge imellem og kompatibilitet med Alexa, Google Assistant eller Apple HomeKit har Philips Hue alt, hvad du har brug for til et nemt liv.

Systemet er utrolig nemt at installere

Philips har gjort det så nemt som muligt for dig at ændre udseendet og fornemmelsen af dit hjem. Installationen er nem, og vi er her for at hjælpe dig hvert skridt på vejen. Download, installer og følg vores instruktioner for at ændre udseendet og følelsen i alle rum i dit hus.

Leg med lyset

Leg med dit humør og vores lys. Med 16 millioner farver, der kan tilpasses til dit aktuelle humør, finder du den perfekte nuance til hvert øjeblik. Philips Hue-pærer er forstærket med mere fyldige grønne, cyan og blå nuancer, så der er ingen steder, hvor du keder dig. De skønne LED-strimler giver den rette mængde stemning uden at være for anmassende eller hård mod trætte øjne . Skab et dejligt rum ved at bruge et hvilket som helst billede som et animeret diasshow, eller vælg mellem 300 udendørs dagsscener, der er gratis i appen – alt sammen for din bekvemmelighed!

Forbyg Indbrud

Philips Hue, fra producenterne af nogle af de mest populære LED-pærer på markedet i dag. Få det til at se ud som om, du er hjemme, selv når du ikke er hjemme, med en række forskellige belysningsmuligheder og lysstyrker, der skaber en indbydende atmosfære.

Philips Hue Bridge er hjertet i dit tilsluttede hjemmesystem.

Få kontrol over dit hjemmemiljø med Philips Hue Remote Bridge. Med 50 kompatible lamper kan du styre den individuelle belysning eller gruppere dem efter rum, så du kan indstille stemningen til enhver situation – fra energi til at læse manualer. Ikke alene tilbyder dette avancerede hjemmeautomatiseringssystem farveskiftende RGB-pærer indbygget HomeKit-kompatibilitet, men du kan også tage fuld kontrol over alle aspekter af dit smarte hjem med en billigere trådløs fjernbetjening end nogensinde før, som er iPhone- og Apple HomeKit-kompatibel, så det har aldrig været nemmere at interagere med Siri! 

Med vores lysforindstillinger er det nemt at indstille den perfekte stemning uden at løfte en finger – uanset om det betyder at vågne op ved daggry eller falde i søvn ved at efterligne det naturlige sollys. Har du brug for noget mere specifikt?

Philips Hue Startsæt

Philips Hue er den smarte belysningsløsning til hjemmet, der giver brugerne mulighed for ubesværet at forvandle deres boligområder med personlige lysoplevelser, perfekt til at oplyse dit rum. Philips Hue omfatter hvide og farvede pærer, lamper, lys som A19 eller BR30, foruden udendørs produkter som spotlights og cove-belysning, der er i stand til at lysne ethvert område op.

Philips Hue er den førende og mest innovative belysningsløsning til hjemmet på markedet. Den er udstyret med en brugervenlig app, en fantastisk kundeservice og naturligvis iøjnefaldende lysskærme i bogstaveligt talt alle regnbuens farver. Kunne du ikke tænke dig at finde dit liv mere modtageligt for kreative kvaliteter? Det kan du sagtens! Ny teknologi har sat lys lige i fingerspidserne på dig med denne iPad-kompatible musiksynkronisator, der reagerer på beatdrop ved at drømme pulserende farver op for hver ny takt. Vælg enhver tænkelig stemning – ikke bare gode lysordninger, men også romantiske omgivelser – alt sammen med et klik på en knap eller på skærmen på en kompatibel enhed. Du kan bogstaveligt talt opnå alt, hvad du ønsker, så længe det er tilgængeligt fra vores omhyggeligt udvalgte kollektion uden nogensinde

Bedste Priser på Philips Hue Pære online 

Philips Hue pærer er den perfekte måde at tænde dine lamper på. Brug Philips’ mange forskellige farver og lysstyrker eller få det til at dufte af roser med deres duftende versioner! Hvis du leder efter en nem løsning, der giver mulighed for kontrol fra alle steder i hjemmet, så vil disse smarte lamper være lige det du har brug for. Plus de fungerer også godt som gaver, så kig forbi titledlys i dag, før dette tilbud udløber!”

Hvordan fungerer Philips Hue? 

Der er så mange muligheder. Fra farveskiftende lys i dit hjem til stemningsbelysning – det hele er muligt med dette smarte system, der dækker dig på stort set alle tidspunkter af døgnet! Opsætningen kunne ikke være nemmere: Uanset om du bruger Bluetooth eller en Bridge (den bedre mulighed), kan du komme i gang i dag og finde ud af, hvordan disse innovative produkter fra Apple gør, hvad ingen andre kan – som at sørge for, at der aldrig mere er for mange stikkontakter overfyldt på en væg takket være fjernbetjeningskontakter og seje lampetter gemt væk et sted, hvor ingen vil savne dem, mens de stadig ser godt ud og gør deres arbejde godt uden at forstyrre skærmene alle andre steder.

Intelligent belysning – på din måde

Philips Hue tilbyder en revolutionerende måde at styre dine lamper på. Fra den enkle, men sofistikerede Phillips SmartLighting-oplevelse i en app, der kan fjernstyres på mobile enheder eller computer via Wi-Fi-forbindelse, til at skabe personlig stemning ved at forbinde forskellige typer pærer med hinanden med tildelte farver – dette produkt har det hele!

Filament E27 Globe, G93 er den sidste smarte pære, du nogensinde får brug for. Denne perfekte parring til dine klassiske pærer fås i et stort udvalg af farver og tilbehør og har en understreget rund LED-filamenttone, hvor det moderne møder vintage. Med dens integrerede Hue Bridge- og Bluetooth-funktionalitet kan du gøre alt det, som andre smarte pærer kan: dæmpe og øge lysstyrken ved hjælp af blot et par enkle klik eller tryk på din mobilenhed.

Philips Hue E27-pærer bringer et behageligt, blødt hvidt lys ind i dit hjem. De er også fremstillet af førsteklasses materialer og udstyret med smarte LED’er, der kan dæmpes til den perfekte lysstyrke til enhver lejlighed. Tilslut dem via Bluetooth for at give dig fuld kontrol med det samme, eller brug en Philips Bridge, så du har adgang til dem på alle dine enheder.

Philips Hue E27-pære er en Led pære af høj kvalitet, der udsender hvidt eller farvet lys. Med sit kunstfærdigt designede, oplyste indre skaber denne LED-pære enhver stemning i dit hjem. Den teknologisk avancerede Hue kan kommunikere med andre lamper for at skabe den perfekte atmosfære til dine ønskede aktiviteter – uanset om du slapper af, udveksler hyggelige ord eller går i gang med at arbejde. Desuden leverer dette velbyggede produkt op til 1600 lumen lysstyrke og holder i 20 år uden at brænde ud.

Philips Hue Filament E27-pærer, A60, udsender et varmt og indbydende lys, der helt sikkert vil sætte stemningen i ethvert hjem. Denne smarte LED-filamentpære er kompatibel med Bluetooth for problemfri tilslutning til dine trådløse enheder, eller kan parres med en Hue Bridge for total kontrol. Denne geniale pære i retro-stil udsender 16 millioner farver, der passer til enhver stil eller stemning, samtidig med at den er holdbar og bruger 80 % mindre strøm!

Philips Hue Filament E27 Edison, ST64 med glødetråd i, er den perfekte løsning til et unikt og elegant look. Med muligheden for at oprette forbindelse til smarte enheder via Bluetooth eller integrere med din Hue Bridge er dette produkt alsidigt og giver kunstnere og designere ubegrænsede belysningsmuligheder. Det varmere lys fra denne LED-glødetråd vil tilføje stil og tekstur til ethvert rum uden at gå på kompromis med effektiviteten.

Philips Hue E14-pære giver varmt lys og er Bluetooth-aktiveret med ét personstyret klik. Skab smukke lysscener ved at bruge den i et enkelt rum, eller tilslut til Phillips Hue Bridge for at få alle fjernstyrede funktioner.

Tilbud- få de bedste priser på Philips Hue pære online

Du kan altid finde gode tilbud på ditledlys.dk, hvor vi har samlet et bredt udvalg af kendte mærker, og Philips hue pærer er ingen undtagelse! Det bedste ved vores rabatpriser er, at du ikke behøver at sprænge banken for at få dit ideelle belysningsarmatur eller andre produkter – vi tilbyder dem alle til nedsatte priser, så selv dem med et stramt budget vil kunne gøre deres drømme til virkelighed hos os her Dagens tilbud på ditledlys.dk!. Med Bluetooth-styret systemintegration tilgængelig som en mulighed nede nedenfor.

Philips Hue GU10-pære er et stilfuldt og moderne lysarmatur, der kan bruges i ethvert rum i dit hjem. Den er designet med to spotlights, som tilbyder millioner og atter millioner og atter billioner af nuancer fra hvidt til farvet lys – hvilket betyder, at du har en uendelig forsyning ved hånden, så du kan skabe den stemning, du ønsker!

For dem, der ønsker at oplyse deres hjem med nye lamper, er der et bredt udvalg af muligheder. Philips Hue GU10-pæren har vist sig at være et fremragende valg til belysning af både indendørs og udendørs rum! Nedenfor vil jeg dele oplysninger om dette fantastiske produkt, så du kan se, hvad der er tilgængeligt, hvis det er nødvendigt – herunder hvor vi sælger dem til store besparelser i forhold til andre forhandlere som ditledlys.dk.”

Plastik nej tak mærket
Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL