Philips Hue er et smart belysningssystem med LED-pærer, som du sætter i dine egne lamper, samt lamper med indbygget LED. Hvis du har Philips Hue, kan du styre lyset direkte fra den gratis Philips Hue-app og indstille alt fra lysstyrke, lysfarve, tidsindstillinger og endda styre lyset, selv når du ikke er hjemme. Nogle funktioner kræver, at du køber en Hue Bridge-kontrolboks, men det er ikke et krav. der findes også en række gode tilbehør til Philips Hue, f.eks. trådløse fjernbetjeninger og bevægelsessensorer, som betyder, at du ikke behøver at tage din telefon frem for at styre lyset. Philips Hue fungerer med både Apple HomeKit & Amazon Alexa, så den er også kompatibel med andre enheder!

Du kan bruge Siri eller Alexa-stemmekommandoer via Apple HomeKit eller Amazon Alexa til at tænde/slukke alle lys i et rum eller enkelte lys i hele huset – du behøver ikke længere rode rundt efter kontakter! Med et enkelt tryk på et ikon i vores app (eller ved at spørge Siri) gør vi det, der skal gøres – uanset om det betyder at slukke hver eneste lampe i hvert enkelt rum før sengetid, dæmpe alt lys nede i stueetagen under middagen, oprette brugerdefinerede scener som “Filmtid” eller oprette skemaer som “Godnat”, der slukker alt lys automatisk ved midnat. Mulighederne er uendelige! Og hvis der ikke allerede findes et tilbehør til

Se gode tilbud på Philips Hue Pære her